Bathroom - Wanniassa

We always feel privileged when asked by previous customers to return and help them with new renovation projects.

After a previous ensuite and laundry renovation, this customer asked us back to tackle their main bathroom.

They wanted to knock down the wall separating their adjoining dated bathroom and toilet and reconfigure the space to create a spacious main bathroom with a generous walk-in shower.

We reconfigured the whole floor-plan switching the location of the toilet and shower and the original bath and vanity.

The customer requested a bench seat in the walk-in shower and generous niches with integrated strip lighting.

The customer's selections of fixtures and fittings only elevated an already significant transformation.

 

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider